Päivällinen
Publicerat: 2012-02-04 Kl: 20:04:27 | I kategori: ReceptKyckling a´la Hemma I Byn
500 g kycklingfilé
100 g bladspenat
10 st soltorkade tomater
2 msk kycklingfond
1 stor burk créme fraiche
Salt, grovmalen svartpeppar
Cayenne
Bryn filéerna i smör. Rör ner spenaten och klipp ner tomaterna. Häll på créme fraiche, fond och smaka av med salt och peppar. Låt koka ihop i några minuter. Servera med pasta, en stor klick pesto och oliver samt ett gott vitlöksbröd
SMAKLIG SPIS!

500 g kycklingfilé
100 g bladspenat
10 st soltorkade tomater
2 msk kycklingfond
1 stor burk créme fraiche
Salt, grovmalen svartpeppar
Cayenne
Bryn filéerna i smör. Rör ner spenaten och klipp ner tomaterna. Häll på créme fraiche, fond och smaka av med salt och peppar. Låt koka ihop i några minuter. Servera med pasta, en stor klick pesto och oliver samt ett gott vitlöksbröd
SMAKLIG SPIS!


Kommentarer
Trackback