Bloggpaus

Publicerat: 2012-11-14 Kl: 23:21:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag tänker ta en liten timeout från bloggen.
Det är inge roligt att blogga just nu, känns bara som ett måste. Händer ju inte speciellt mycket i mitt liv mer än att jag pluggar..
 
När jag började blogga var jag hemma och sjukskriven och sedan arbetssökande, då var bloggen nånting att göra, nånting att lägga energi på. Men nu har jag annat att lägga min energi på som jag tycker är roligt :-)
 
Ni kan följa mig på INSTAGRAM om ni inte redan gör det. Känner jag dig inte så skriv en kommentar så godkänner jag att du följer mig där ..
 CAMILLALUNDSTRM
 
Vem vet, det kan ju hända att jag slänger in nått inlägg ibland...
Ha det bäst mina vänner ♥
Puss & KramVad är det för en dag idag?

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 23:58:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerVad är det för en dag idag?
Jo, det är Maria Montazamis födelsedag
HURRA HURRA HURRA
 
 Ta tjuren vid hornen

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 23:56:57 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag har jag pratat med en av mina döva lärare på skype.. Det är inte första gången, men med henne var det första gången. Jag var skitnervös innan för hon är den svåraste att förstå och hon säger själv att vi ska se henne som en utmaning..
Det gick hur bra som helst och det kändes så skönt efteråt :-) Vi pratade om mat och det är ju nånting jag tycker om Hehe...
 
Älsklings Elviz är sig själv idag igen, lycklig och ska vara med hela tiden :-) Vi droppar i ögonen morgon och kväll och det har han kommit på är inte så roligt.. Ett projekt har det blivit och vi brottas innan droppjävlarna är i ögonen, men jag vinner tillslut..
 Farbror Doktorn

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 00:45:52 | I kategori: Elviz | 0 kommentarerIdag har Elviz varit till Djurkliniken för att kolla ögonen.
Det gick bra och han var så duktig, jag var en riktigt stolt mamma ;) Han satt snällt medans vetrinären pulade in remser i ögonen för att mäta tårar m.m Han tittade på mig med ena ögat hela tiden så han visste att jag var kvar.. ♥
Lillgubben har för trånga tårkanaler så han blev nerdrogad och somnade i min famn sen fick jag lämna honom medans de tog in honom på operation och spolade tårkanalerna. Det hade gått jättebra inge stopp eller annat fel bara att de är för trånga. Så jag fick med mig 2 olika sorters droppar som vi ska använda flera gånger om dagen i 2 veckor, sen ska vi på återbesök..
När jag hämtade honom så hoppade han upp i famnen på mig och somnade, sen har han sovit hela eftermiddag/kväll.. Men nu tror jag han börjar känna sig som vanligt igen..
2043:- slutade besöket på :(
Det är inte billigt att ha hund...
 Så mycket bättre

Publicerat: 2012-11-10 Kl: 22:11:33 | I kategori: Hemma i Byn | 0 kommentarerHåhåjaja..
Städning utomhus, ja jag vet att jag gör det ofta men har man en Karl som jag så är det ett måste.. Elviz var lerig upp till magen när vi var klar :-)
Sen blev det litte Podcasts på ajfånen, fram på byn och handla till middan som blev 80:talsklassikern Flygande Jacob och efter middan en prommis.. Härligt lat lördag i byn..
 HoHo

Publicerat: 2012-11-09 Kl: 00:01:32 | I kategori: Hemma i Byn | 0 kommentarerSnart fredag igen, jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Gör du?
Dagen har gått i pluggets tecken och på kvällskvisten fick vi främmande av H-G, Filip och Elviz brudar Astrid och Emma.. Så det har härjats hejvilt här hemma. Trött hund sover nu i mitt knä :-)
 
Jag och Jossan har varit på kvällsprommis och fick oss ett rejält uppvaknande.. Grannens hund, en stor lajka hanhund skrämde livet ur oss (mest mig tror jag) Att jag inte fick panik och trodde det var en varg är helt obegripligt ;-) Jag slet iallafall upp Elviz helt instinktivt i famnen och skrek att han skulle gå hem och det gjorde han.. Så hädanefter kan ni kalla mig C the dogwhisperer...
 
Good night my friends goodnight..Ester Elenora

Publicerat: 2012-11-08 Kl: 01:00:31 | I kategori: Kläder | 0 kommentarerNy tröja..
 Motion

Publicerat: 2012-11-08 Kl: 00:58:00 | I kategori: Hemma i Byn | 0 kommentarerJag och Josefin (Karlns systerdotter) har börjat gå ut och gå på kvällarna, det är riktigt härligt och välbehövligt och mycket roligare än att gå själv :-)
Hoppas vi kan hålla i det ett tag så att jag får in rutinen att gå varje kväll även fast jag får gå själv nån gång.
Ikväll var det jättefint med norrsken och hundarna uppförde sig riktigt bra, Elviz hade på sig sin reflexväst som har varit alldeles förstor förut.. Han är så fin så lillgubben min ♥
 
 
Jag skulle bra gärna vilja komma över ett begagnat attract band som jag kan ha som komplement till mina promenader.. Är det någon av er som vet nån som har ett och inte använder det, tipsa mig gärna :-)GRATTIS MAMMA

Publicerat: 2012-11-06 Kl: 23:15:34 | I kategori: Allmänt | 1 kommentarerIDAG FYLLER MIN MOR ÅR!!
GRATTIS MAMMA..
VI SYNS PÅ FREDAG..
PUSS & KRAMUnitedStatesOfAmerica

Publicerat: 2012-11-06 Kl: 23:12:01 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag tycker konstigt nog att det är lite spännande med Presidentvalet over there.
Hade jag orkat så har jag nog suttit uppe och tittat tills det är klart. Men det är kört, jag är redan trött..
 Djurkliniken

Publicerat: 2012-11-05 Kl: 18:18:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag skulle jag och Elviz åkt till Djurkliniken i Sundsvall och kolla ögonen, men de ringde imorse för vetrinären var sjuk så vi ska dit nästa måndag istället..
Jag gillar verkligen Djurkliniken på Södra Allén, de är supertrevliga och gulliga när man pratar i telefon eller besöker dem..
 Slut på lovet

Publicerat: 2012-11-05 Kl: 18:12:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerSkolan är igång igen.. Det var väldigt trögt att komma igång idag men nu har jag fått in dagens uppgifter och tänkte slänga in nån fler innan kvällen är slut.
 
Helgen har varit bra, den började med ett restaurangbesök fredags på Niinis och Angelica. Supermysigt var det och gör gärna om det fler gånger. Det blir alldeles för sällan..
Lördag stökade vi på här hemma och igår var vi bjuden på middag hos svärmorsan.. Nå mer spännande är det inte i mitt liv :-)
 
 
 
På hemvägen åkte vi in på kyrkogården och tände ljus för våra nära och kära som inte finns med oss längre.. Det är så vackert på kyrkogårdarna denna helgen..
 Äntligen

Publicerat: 2012-11-03 Kl: 23:42:40 | I kategori: Hemma i Byn | 0 kommentarerIdag har jag haft Karln hemma hela dan, det hör inte till vanligheten :-)
Vi har stökat undan lite på gårn. Jag har kört hjullastare :-) Kulikul... Sen har vi mest tagit det lugnt.
Vi tänkte åka upp på byn och tända lite ljus på kyrkogårn, men vi bryter traditionen och gör det imorrn istället.
 
 
Josefin har lagat naglarna på mig ikväll, jag råkade bryta av en och en annan började brinna när jag skulle tända ett ljus, hehe...Dagens middag

Publicerat: 2012-11-02 Kl: 23:52:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerMed Niinis och Angie på BL..
Vitlöksburgare delux lux...Konstig Dag

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 22:48:22 | I kategori: Hemma i Byn | 0 kommentarerNi trodde att ni skulle slippa Bondepraktikan denna månad, men inte då och jag hoppas verkligen att ni läser och funderar och diskuterar den med era nära och kära ;-)
 
Mamma kom hit idag och gjorde saft av rövinbären som jag pallade hos grannarna tidigare i höst.. Hon snodde även ihop ett gäng kolakakor medans jag latade runt, sov en skvätt och var allmänt tråkig...
 
 NOVEMBER Wintermånad

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 22:39:26 | I kategori: Bonde-Praktikan | 0 kommentarerWill du weta hurudan winteren wara må,
Så skall du Allhelgona Dag i skogen gå,
Och derest en bok uppleta,
Hwarpå du det skall fa weta,
Der må du dig en spån afskära,
Är han torr, warm winter will dig nära,
Men är samma spån wåt och fuktig,
Då kommer en kall winter tuktig,
Ett wått år eller torrt skall du ränna i så måtto,
Du skall ett glas fullt af watten låta,
S:t Anders afton lät det ske,
Löper det öfwer, du skall då ett wått år se,
Men skall det något torrt wäder komma,
Då skall wattnet sig ofwan i glaset skumma,
Det hafwa ock de gamla i stor akt,
När S:t Mårtens dag kommer på en Fredag,
Det samma år skall fodret litet förslå,
Derföre man dess mer af fänaden slagta må,
Och deraf både sjuda och steka,
Dermed kan man sedan leka.Glossybox nr.9

Publicerat: 2012-11-01 Kl: 16:59:09 | I kategori: Skönhet | 0 kommentarer 
 
 
Showergel - LOVE & TOAST
Flawless Definition Volumizing Mascara - BAREMINERALS
Nail Polish - NAILS INC.
WhiteningEVO Mouthrinse - BRILLIANT SMILE
Luxurious Exfoliating Soap Bar - BEAUTYBIRD
GEISHA MÖRK CHOKLADKAKARSS 2.0