Skugga

Publicerat: 2011-07-31 Kl: 17:37:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDagen har tillbringats i skuggan med huvudvärk och en släng av trötthet.. Nu är det bara middan kvar sen kan man ju sova och vakna till frukost på sängen och vacker skönsång, för imorrn är det min födelsedag :)

/C
Jag har lyckats i år igen..

Publicerat: 2011-07-30 Kl: 20:44:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerSå har jag återigen bränt mig i solen.. Det händer varje år och då tänker jag att aldrig mer.. Jag förstår inte att jag inte lär mig, men det känns ju inte att solen tar som den gör. Det är ett nytt ställe jag bränt mig på iallafall. På ryggen!?
Jag var in på vårdguidens hemsida och där står det att huden aldrig glömmer en solbränna och att den åldras. Så nu är det bara att vänta på rynkorna...

Karln har börjat snickra ihop en tvättställning åt mig, för mina tvättvindor går bara sönder så nu ska jag få en hemmasnickrad. Han är bra snäll karln! :) Medans han snickra tvättställning så snickra jag ihop middan, det blev hemmagjorda hamburgare. Hur gott som helst, jag kan bara jag vill ;) Sen åkte vi och tog ett kvällsdopp i grannsjön och kasta lite boll. Vi har köpt en liten boll som studsar på vattnet, ganska roligt faktiskt men jag måste träna på att kasta för karln fick röra sig ganska mycket, inte för att det är till nån skada ;)

/C
Ett godmorgon el. förmiddag från bryggan i...

Publicerat: 2011-07-30 Kl: 12:10:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_8677 (MMS)

Ett godmorgon el. förmiddag från bryggan i byn! Kaffe i termos och tidningar är med.. Kanske blir det ett dopp snart men det är bara 22 grader i vattnet i dag ;)
Solen & Solan

Publicerat: 2011-07-29 Kl: 22:39:03 | I kategori: Allmänt | 4 kommentarerIdag har kära mor varit på besök, vi åkte till grannbyn på sightsing bland sommarstugorna. Sen la vi oss på bryggan hemma i byn och solade. 23 grader kallt i vattnet idag också.
Jag fick en jättefin pärm av mor full med bilder från när jag var liten.. Kul att titta i :) Märta var också med på nån bild. Tänk att vi har känt varann så länge..


Ikväll har jag och karln varit ner till grannbyn åt andra hållet och hälsa på några kära vänner, de har en liten chihuahua som heter Solan som låg i mitt knä hela tiden. Vad enkelt med en sån liten hund man kan stoppa under armen och ta med sig överallt.
Vi har börjat titta efter en ny hund lite smått men det är svårt. Det måste kännas rätt, som det kändes med Enzo. Han var våran hund från första gången vi såg honom..

Solan

/C
Bad

Publicerat: 2011-07-29 Kl: 00:54:18 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerTänk att jag har badat idag igen, eller igår blir det ju nu.. Hela två gånger var jag ner i det 23 grader kalla vattnet hemma i byn :) Resten av tiden spenderade jag flytande på madrassen som var skitjobbig att blåsa upp, och på bryggan. Så lite färg har jag fått på blekkroppen idag..
Kvällen har också spenderats nere vid tjärn i båten. Jag, karln och karlns systerson tog oss en fisketur och det var bara lillpöjken som fick fisk! Gissa om vi fick höra det resten av kvällen!? :)
Undra vad Ozzy ser för spännande!
/CDet börjar mulna på här i byn :(

Publicerat: 2011-07-28 Kl: 13:19:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_0759 (MMS)

Det börjar mulna på här i byn :(
En dag på beachen..

Publicerat: 2011-07-27 Kl: 22:55:25 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDagen har tillbringats på stranden med fikaväskan packad.. Till och med jag badade i det 22 grader kalla vattnet (kändes som 15). Sen åkte vi alla tre, jag, Märta och Angie fyrhjuling (eller skoter som Angie säger) hemma i byn.
Väderleksrapporten ser lovande ut fram till lördag än så länge, så det kanske blir mer bad hoppas jag. Imorrn bär det av över skogen igen, för Märta åker hem på lördag så jag måste passa på att umgås..

Nu har jag precis bakat Dumlekakor, och hur jag ska kunna hålla mig från att inte äta upp allihop innan jag somnar vet inte jag. 
/CJag, Märta och Angie njuter på stranden i ...

Publicerat: 2011-07-27 Kl: 12:44:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_6425 (MMS)

Jag, Märta och Angie njuter på stranden i skuggan just nu!
Present

Publicerat: 2011-07-26 Kl: 23:55:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag har köpt ett jättefint halsband till en vän som fyllt 40 år. Det kommer från Creative Lounge och är av märket Oxxo Design.
Hoppas att hon blir glad!!
På kanten står det: SMILE LAUGH LOVE ENJOY
Bilderna kommer från www.creativelounge.se
/CPåfyllning av önskelista

Publicerat: 2011-07-26 Kl: 19:09:55 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer/CSol & Värme

Publicerat: 2011-07-26 Kl: 16:25:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerNågon hörde mig, kanske var det SMHI :) Idag har jag äntligen fått känna lite värme.. SKÖNT! Gräsmattan har blivit klippt, blommorna har fått lite omvårdnad, druckit kaffe på altanen och jag har petat dubben ur fyra vinterdäck åt karln så nu har jag ont i händerna..
Snart ser det ut som det blir regn igen, men det gör inte så mycket när solen har visat sig hela dan annars. :)
Sån här himmel vill jag ha resten av semestern..
/C

Shopping alldeles allena..

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 20:24:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag vaknade man till ännu en regnig dag :( När kommer sommaren undrar jag? Bestämde mig för att åka in till stan och göra av med lite lön som hade entrat kontot inatt ;) Det är konstigt det där hur det börjar brinna i plånboken den 25:e varje månad..
Började på Jula där en piasava, fiskekniv, snygga rosa arbetshandskar och penslar inhandlades, sen in på Blomsterlandet där blomman+krukan som står på symaskinsbordet i nästa inlägg fick följa med hem.. Resan gick vidare mot Jaktia och en massa snygga drag..
Jag ser en röd (eller rosa) tråd i mina inköp :)
Avslutade med fika hos pappa innan jag for hem till byn och laga middag..
Imorrn vill jag ha sol när jag vaknar!!
/CSymaskinsbord

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 19:54:32 | I kategori: Inredning | 1 kommentarerFör flera år sen fick jag en gammal symaskin av karlns mamma.. Nu har jag gjort om den lite.

Det är min farmor som ung på kortet.

/C
En tyst minut för Norge..

Publicerat: 2011-07-25 Kl: 12:00:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer/CJulius, Hömånad, hafwer 31 dagar.

Publicerat: 2011-07-24 Kl: 16:37:00 | I kategori: Bonde-Praktikan | 0 kommentarerDagen är 15 timmar och 31 minuter lång.
Och solen löper uti Lejonet och är deruti ifrån den 14 dag Juli, intill den 14 dag augusti.


Hömånad säger:

Nu skär jag rågen, åker hem mitt hö,
Och det , som wått är, månd jag kringströ,
Hundedagarne gå nu an med största makt,
Derföre gifwer jag på min sundhet akt.
I denne månad skall man ingen stark drick eller purgants till sig taga; wakta dig för mycken sömn och swettebad, åderlåtande, hetan mat, och för okyskhet, men salwia drick; mjölk och söt-ost är sund.
I lejonet är godt att bygga hus, att lägga grundwal, och att flytta uti hus. Wakta dig att du icke förer dig i nya kläder!


Så säger Bonde-Praktikan om månad Juli

/CDrömbil..

Publicerat: 2011-07-24 Kl: 16:13:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerEn sån här bil ska jag ha en dag..
Jag lovar att jag kommer att bli fränast på byn (kanske till och med i hela Västernorrland)
när jag glider fram i min Landrover Defender ;)
/CRötmånad

Publicerat: 2011-07-23 Kl: 18:18:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerNu har rötmånaden börjat eller hunddagar som det även kallades förr. Alla ni som känner mig vet att jag är livrädd för rötmånaden och skulle jag överleva utan mat så skulle jag nog inte äta under dessa hunddagar ;)

På Wikipedia står det att läsa:

Månaden kallas rötmånad för att värmen och den höga luftfuktigheten som är vanlig vid denna tid på året ger gynnsamma förhållanden för bakterietillväxt, vilket gör att matvaror och liknande lätt blir skämda under denna månad. Emellertid är rötmånaden i stort sett att beteckna som vidskeplighet, eftersom det är själva datumet som folk fäster vikt vid, inte väderleken – om så juni månad vore extremt varm och fuktig och juli och augusti kalla och torra så skulle folk tro att maten börjar bli dålig den 22 juli (och ingen skulle förstå varför de drabbades avmatförgiftning vid midsommar). En annan tolkning av rötmånaden är att den is man sparat sedan vintern tar slut vid denna tid, vilket förstärker bakterieväxten.[källa behövs]

folktron tillskrivs dessutom rötmånaden en mängd andra egenskaper; det sägs att det händer vederstyggliga ting under rötmånaden, och att människor kan uppföra sig konstigt. En rötmånadshistoria är en legendsagavandringssägen (ibland kallad klintbergare) eller dylikt som innehåller fantastiska inslag som är svåra att tro på. En rötmånadskalv är en missbildad kalv, exempelvis en kalv som fötts med två huvuden. I folktron ansågs detta speciellt kunna hända under rötmånaden.

 

 

Ja, jag kanske är lite vidskeplig :)

/C
Norge

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 23:41:19 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerSänder en tanke till Norge en kväll som denna..
/CSkitväder

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 23:35:29 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerVilket skitväder det varit idag, regnat och åskat i stort sett hela dan, så det har bara blivit lite innesysslor gjorda. Man blir liksom lat när det är dåligt väder..
Har röjt ur en garderob som ska rivas när nya sovrummet ska byggas framåt hösten, satt upp lite panel och varit och grattat en kompis till karln på kvällskvisten..

Nu är karln ute och åker fyrhjuling med en granne som blev så inspirerad av mitt köp så han också var tvungen att köpa en, eller det kan vara så att pojken hans har tjatat ända sen han fick provköra min en sväng :)
/CShopping med mor..

Publicerat: 2011-07-21 Kl: 22:11:31 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag har jag varit ute på shoppingtur med mamma, vi har varit på Nordljus i Njurunda där de har utförsäljning pga flytt.. Hittade lite smått och gott, visar senare..
Efter Nordljus sprang jag in på Clas Ohlson och köpte ett usb minne och en termometer så vi kan se hur varmt det är i tjärn när vi ska bada.
Sedan blev det lunchpaus hemma hos mamma..
Efter lunchen bar det av mot Birsta och plantagen för lite nya ute blommor då mina har börjat se lite risiga ut..
Körde hem mamma, åkte mot byn, planterat blommor och nånting som har hängt över mig länge.. Säkerhetskopierat alla mina bilder på datorn. Det vore en mardröm om datorn skulle krascha och alla bilder försvinna, men nu ligger de säkert på ett usb-minne. Jag har nästan 6000 bilder :)
Nu har jag precis kommit upp från tjärn där termometern är på plats...
Jag har precis lagt i termometern så den stämmer inte men det kändes varmt i vattnet:)
/CPromenad

Publicerat: 2011-07-20 Kl: 18:48:34 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarer/CIdag kör jag och karln grus :)

Publicerat: 2011-07-20 Kl: 14:47:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_5154 (MMS)

Idag kör jag och karln grus :)
IPhone

Publicerat: 2011-07-19 Kl: 21:26:50 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerVad gjorde man innan iphonen?
Jag är nog en av dem som haft flest mobiltelefoner i världen.. Karlns bror säger att jag har nån mobil-fetisch :) Jag har nog aldrig haft en mobil ett helt år eller jo, en Ericsson k850i hade jag i ett år och några månader. Den gick faktiskt sönder så jag var tvungen att köpa en ny..
I julas fick jag en Iphone 4 av min pappa och bror och jag har aldrig varit så nöjd med en telefon.. Man kan göra nästan allt med den.. Betala räkningar, buda på tradera, kolla vädret (men det stämmer sällan), läsa tidningen, spela spel, maila, lyssna på radio m.m m.m det tar aldrig slut.. Jag har hittat det jag sökt i så många år!! ;)
I love my Iphone

/C
Bilder

Publicerat: 2011-07-19 Kl: 15:33:42 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag har laddat hem en ny kamera app till min telefon så nu knäpper jag kort på allt :)
/CTack

Publicerat: 2011-07-18 Kl: 19:49:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerTack Tyskland för att ni kom på Audi.. Jag har alltid sagt och kommer alltid att säga: AUDI ÄR BÄST!!! Jag fick en tvåa på lyset som jag trodde, sen var allt OK. Jag är såå lättad!! :)
/CHjärtan

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 22:15:52 | I kategori: Inredning | 0 kommentarerTänkte att jag skulle visa vad jag gjorde med Tradera vinsten, vimpeln med tyghjärtan..
Den lär nog bli flyttad på många gånger men nu hänger den med mig & Enzo<3

/C

 
Söndag

Publicerat: 2011-07-17 Kl: 22:08:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDå var det söndag igen Vilodagen, eller enligt min svärmor så är det lördag som är vilodag!? Men jag kan gärna vila båda dagarna.. :)
Det blev ingen garagestädning idag. Jag gav karln tillåtelse att låta bli, han måste få va ledig nån dag han också ;)
Vi har varit ute på långtur med fyrhjulingen, det var jättemysigt men jag var lite rädd att det skulle komma en björn, det kändes så där björnlikt som det kan kännas ibland.. Jag skulle gärna vilja se en björn när jag sitter tryggt inne i en bil inte möta en långt ute i skogen..
Imorrn ska jag besikta bilen, tror inte den kommer att gå igenom för jag har inte fått fingrarna ur och fixa framlyset som står lite högt men förhoppningsvis är det bara det.. Önska mig Lycka Till!
/CJag har fått en ny kompis, hon heter Astri...

Publicerat: 2011-07-16 Kl: 18:57:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_6435 (MMS)

Jag har fått en ny kompis, hon heter Astrid..
Skrot

Publicerat: 2011-07-16 Kl: 17:59:04 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerKarln min är skrotsamlare av värsta sort.. Vi har ett jättestort garage, där det så länge jag bott här aldrig fått plats en bil.. Men idag efter flera års tjat och gnat så har vi äntligen börjat röja och jag tror karln blev lite brydd över hur mycket skrot han egentligen har.. Men allt har alltid varit bra att ha, han kan behöva det nån gång. Jomen visst serruvettu ;)
Nu har vi gjort kväll men vi ska fortsätta imorrn, så till vintern ska ni nog se att min bil får bo inomhus :)
Här ser man vad mycket bra att ha grejer det är ;)
/CMin Önskelista

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 16:55:58 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag fyller år snart så jag tänkte göra en önskelista så alla vet vad ni ska köpa till mig!! ;)

Tack på förhand!!


/C

 

 

 
Till en vän <3

Publicerat: 2011-07-15 Kl: 13:51:17 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDen här bilden tillägnar jag en kär vän.. Du vet vem du är :)
/CTradera

Publicerat: 2011-07-14 Kl: 21:55:19 | I kategori: Inredning | 0 kommentarerJag tycker (tyvärr) att det är skitkul att sitta och titta och buda på tradera.. Har handlat ganska mycket där genom åren och har även börjat sälja lite..

Mina senaste köp..
En gammal fin tvättbräda :)
En vimpel med hjärtan..
Bildern är från säljarna på Tradera
/CSolen

Publicerat: 2011-07-14 Kl: 20:44:45 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerVad trött man blir efter en hel dag ute i solen, men jag klagar inte för mer sol vill jag ha.. Inget bad blev det idag för mig och Märta men vi har legat och solat och snarkat..
Åkte till Timrå en snabbis.. Märta köpte tre par skor på Petterssons, vilken shoppoholic hon är.
/CÖversvämning

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 14:27:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDet var visst översvämning i stan igår, så jag ska inte klaga på det lilla regn och åska vi fick!
Bilderna kommer från www.st.nu
/CMiddag med brudarna

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 12:09:16 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerInget bra väder idag heller, solen lyser men det blåser så vimpeln står rakt ut.. Ska gå ut och klippa gräset sen duscha och åka in till stan för ikväll är det middag med brudarna :)
Men imorrn vill jag ha kanon väder så Märta med dotter kommer hit och badar med mig...
/CVacker kvällshimmel hemma i byn

Publicerat: 2011-07-12 Kl: 22:34:56 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_2204 (MMS)

Vacker kvällshimmel hemma i byn
Hissgardin

Publicerat: 2011-07-12 Kl: 20:23:25 | I kategori: Inredning | 0 kommentarerJag har köpt en ny jättesöt hissgardin som jag har satt upp i vardagsrummet. Tror nästan att jag måste köpa en till och ha i gästrummet..
/COväder

Publicerat: 2011-07-12 Kl: 15:42:09 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerUsch.. jag tycker inte om när det åskar. Men jag har fått lite städat idag iallafall. Det är det enda possitiva med regn och åska ibland, att man får nått gjort inomhus..Dagens Nyhet

Publicerat: 2011-07-12 Kl: 00:03:03 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerLäste i dagens tidning att en busschafför inne i stan har brytit av en arm på en kvinnlig passagerare, efter en diskussion angående att kvinnan skulle betala extra för sin hund!? Är reglerna sånna att man ska betala extra för hundar ska man göra det, men att bryta av nån armen så att benpiperna sticker ut för att man ifrågasätter det är väl något överdrivet.
Tur att jag aldrig åker buss nu för tiden..
/CDagens utflykt

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 23:22:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerDet gick bra att köra, jag fick bara lite ont i benen.. När jag kom fram blev jag bjuden på lunch biffar, pärer och sås. Gött! Sen tvingade jag Märta med mig på en åktur, hon erkände tillslut att det var ganska roligt. En riktig fegis är vad hon är ;) medans hennes dotter hoppade upp och vill åka på en gång..

Klappat en liten fölpojke har vi gjort.. Jättegullig var han.
Min guddotter har en alldeles egen häst hemma hos morfar, en liten shetlandsponny som heter Petter..
Sen satt vi ute och njöt av EM solen och pratade i flera timmar innan det var dax för mig att åka den långa vägen hem.. Solen sken och det var så härligt att susa fram i skogen men rätt var det var så började det störtregna, blöt blev jag och skitig blev fyrhjulingen men hem kom jag till slut...
Imorrn kommer kanske kära mammsen på besök :)
Nu Johan Falk.
/CPå väg mot Märta! Längtar...

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 14:10:28 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_8741 (MMS)

På väg mot Märta! Längtar...
Norrlänska Skåningar

Publicerat: 2011-07-10 Kl: 23:34:02 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerImorrn är det sommar igen, då kommer min guddotter från Skåne hem och ska vara här i tre veckor.. Mysigt :) Ja, hennes mamma är ju också med såklart, Märta min Märta...
Ja, Märta vad ska man säga om henne. Det finns så mycket att berätta om Märta så det skulle kunna bli en hel bok, men kortfattat så är det min vän som jag haft längst. Ibland känns det som om vi är systrar.. Vi har alltid hållit ihop även fast vi bråkar, tjaffsar och retar varann till vansinne ibland. Så kan jag säga att jag älskar henne av hela mitt hjärta och skulle göra allt för henne..
När vi var små så skyddade jag henne om det var nån som var elak eller retades, men jag själv var nog inte alltid så snäll. Jag visste hennes svaga punkt och den använde jag mig av. Ibland kan jag göra det än idag om jag vill ha min vilja igenom. Behöver bara säga att jag ska kittla henne så får hon panik och gör som jag säger! Hehe..
Så imorrn förmiddag tar jag och susar genom skogarna med min fyrhjuling (tror jag). Så om ni ser nån grönt monster ute efter vägen så kan det vara jag :)
Vackra Märta..
Det här är en tradition som vi haft sen vi var små, det åker fram varje sommar!!
/CTrött

Publicerat: 2011-07-10 Kl: 16:51:26 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerIdag är jag bara trött...
/CRörd till tårar

Publicerat: 2011-07-10 Kl: 04:24:41 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerVilket vackert bröllop vi har varit på idag.. Bruden var så vacker så tårarna brände, brudgummen var självklart också jättefin och barnen såklart. Själva vigseln var mycket lättsam och gick snabbt inga krusiduller.
Festen har varit hur rolig som helst även fast jag var nykter. Det hände saker hela tiden som tal och andra tokigheter.
Alla gäster fick en lapp under tallriken med olika uppdrag som skulle utföras under middagen, det var alltifrån att utbringa en skål för brudparet till att gala som en tupp m.m.
Toastmastern var bara bäst, jag kan inte säga annat. Han, hans bror och brudgummen dansade svansjön och det går inte att beskriva det måste upplevas. Jag kan ju berätta att de tre tillsammans väger nog runt 400kg..
Dansas brudvals gjordes det också, till och med jag har dansat både med brudgummen och med karln. Kors i Taket:)
Vackra brudbuketten..
Jag måste bara dela med mig av en dikt/citat som jag tycker är så fin och som jag skrev ner i kortet till brudparet.. Ändrade bara we´ll till you will..
/CHalleluja

Publicerat: 2011-07-08 Kl: 20:25:00 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerKlänningen är fixad, hon är helt otrolig på att sy min svärmor. Men jag kan säga att hon höll på att svimma när hon såg klänningen..  Hela dagen har hon sytt och tänkt, sytt och tänkt.. Resultatet blev suveränt.. Jag trodde det bara va att sy in en bredare dragkedja eller typ en kil i sidan, men inte. Här har det veckats tyg och lagts i ny resår. Två olika tyger fick jag köpa.. TACK SVÄRMOR!! Du har räddat min dag :)
/CDagens raggaråk!! :)

Publicerat: 2011-07-08 Kl: 12:19:40 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_6895 (MMS)

Dagens raggaråk!! :)
Äntligen

Publicerat: 2011-07-07 Kl: 22:21:54 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerNu har jag äntligen fått hem min fyrhjuling, har varit ute och testkört i kväll så nu är det bara att gasa och se glad ut alltid retar det någon :)

Klänningen kom idag med postbilen :) Självklart så var den lite liten över brösten så imorrn är det bara att åka till svärmor för lite förstoringshjälp!
Nä nu är det läggdax, ska lämna in bilen för rutbyte imorrn bitti...
Godnatt SovGott
/CSitter och försöker få nån färg på blekben...

Publicerat: 2011-07-07 Kl: 13:45:14 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_2811 (MMS)

Sitter och försöker få nån färg på blekbena innan man ska ha klänning på lördag, men det går trögt. Jag får nog smörja på sån där fusk bränna! Glöm inte att smörja in er i solen friends...
Ny/Gammal Stol

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 22:03:48 | I kategori: Inredning | 0 kommentarerJag ärvde en gammal stol för ett tag sen av en släkting. Tycker att det är nått speciellt med äldre möbler och blandar gärna gammalt med lite nytt. Går gärna runt på loppisar och tittar efter guldkorn..
Jag tog fram slippapper, färgburken, mina penslar och ett nytt stolsöverdrag som jag beställde från Louise Interiör i vintras och så här blev resultatet :)

Före:
Efter:
Stolsöverdraget beställt från www.louiseinterior.se
/CChoklad

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 20:06:22 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag ÄLSKAR choklad i alla former. Idag har jag provat en ny..

Den var mycket bra, men klår inte kompisen Yoghurt Rasberry!!!
/CNyklippt

Publicerat: 2011-07-06 Kl: 18:07:23 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJaha, då var jag nyklippt inför helgens fest.. Då är det bara resten kvar. Klänningen har ännu inte kommit, börjar bli lite smått nervös, jag måste träna på att göra lockar i håret. Är det nått jag är helt värdelös på så är det kvinnliga saker som hår och smink, det har alltid varit så. Jag önskar att jag bara kunde slänga ihop nån snygg frisyr på morgonen innan jobbet.. Jag är egentligen inte så intresserad men lite roligt hade det varit.
Jag är duktig på att tjata som en kvinna iallafall, det säger karln. ;)
På återseende..
/CFacebook, Fejjan, Ansiktsboken.

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 20:27:10 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag är nog den enda i hela världen som inte är med i Facebook, men det är jag stolt över. Jag var med för några år sen, kan erkänna att då tyckte jag det var roligt. Jag vart singel den sommaren och gick med för att jag skulle ha nått att göra på kvällarna när jag var ensam.
Sen tyckte jag att Facebook började bli överdrivet. Jag är inte intresserad av att veta när nån hänger sin tvätt eller andra vardagssysslor som ALLA gör. Eller vem som skördat mest grönsaker i Farmville.
När jag får höra något som jag tror är en nyhet så får jag alltid höra: Jag såg det på Facebook. Vilket innebär att jag nu för tiden alltid är sist att få reda på saker, men det gör mig inget.. Vilket jag egentligen tycker är konstigt, för det finns ingen nyfiknare människa än mig. ;)
En tjej sa till en kompis en gång: VI HÖRS PÅ FACEBOOK! What!! Man kanske inte är inloggad på facebook jämt.
Läste nånstans att facebook är anledningen till 2 av 5 skiljsmässor!! Det är anmärkningsvärt...
Jag läser många bloggar och sitter ganska mycket vid datorn men kan väldigt sällan vara med i tävlingar m.m för då måste man GILLA på facebook.
Okej facebook kan säkert vara bra oxå t ex för att marknadsföra ett företag på, för alla är ju där.
Tro mig... Facebook är en fluga som snart tappar sina vingar..
/CBröllop

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 00:01:27 | I kategori: Kläder | 0 kommentarerVi ska på bröllop på lördag, det är ett par som jag lärde känna genom min sambo när vi träffades för sådär 10 år sen. Vi har spenderat mycket tid ihop genom åren, varit på flera semestrar genom Sverige m.m. Den var hon som för första gången presenterade mig för mina älskade träskor från Nusnäs. På senare år har vi glidit isär, våra liv är för olika tror jag.. De har fått två barn och vi flyttade ifrån varann för en tid..
På en gång när vi fick inbjudan (eller vi visste före inbjudan kom) så började jag fundera på kläder. Bestämde mig snabbt för en klänning från Ester Elenora och hittade en vacker bolero från Norska Kristine Vikse till. Men när jag förra veckan tog och provade kläderna kändes det inte rätt.. Så det var bara att sätta sig framför datorn och leta. Att hitta en klänning till mig som ALDRIG har klänning är inte lätt, men efter nån timme hittade jag en på Nelly som jag fastnade för. Så nu hoppas jag att den hinner komma och att den passar.. Boleron och skorna passar i allafall till..
Bild lånad från Nelly.com


Karln har äntligen idag lämnat in kostymen på kemtvätt, så nu ska bara skor, skjorta och slips inhandlas. Det gäller ju att vara ute i tid ;)
/C
Inget Internet

Publicerat: 2011-07-04 Kl: 22:28:48 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerJag har inte haft internet på hela helgen. Det är inge roligt alls, man märker hur mycket man använder datorn när man inte kan använda den med nån ordning..
Gårdagen tillbringades ute. Lillebror och jag röjde gräs, men min röjsåg gick sönder.. Vilken otur för mig ;) Sambon började rivning av altan nr.2.
Idag har det varit en tråkig städdag, både inne och ute i garaget för imorrn får jag äntligen hem min fyrhjuling :)
Den här veckan är det full fart, imorrn har jag en fikadate inne i stan. På Onsdag är det klippning hos bästa Petra, på Torsdag är det lugnt tror jag än så länge. Fredag ska jag lämna in bilen för rutbyte. På Lördag är det Bröllop!!! Spännande...
/CSmarrig efterrätt!

Publicerat: 2011-07-02 Kl: 17:52:44 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_6051 (MMS)

Smarrig efterrätt!
Idag har middag intagits uppe i Höga Kuste...

Publicerat: 2011-07-02 Kl: 17:51:20 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_1704 (MMS)

Idag har middag intagits uppe i Höga Kusten. Mycket gott 
Idag ska jag äntligen få träffa en ny lite...

Publicerat: 2011-07-01 Kl: 14:53:06 | I kategori: Allmänt | 0 kommentarerimg_4697 (MMS)

Idag ska jag äntligen få träffa en ny liten vän. Det är en av mina äldsta vänner som fått en liten dotter. Hon bor inte i samma stad som mig längre så vi har inte kunnat träffas tidigare, men snart tror jag och hoppas att de ska flytta hem igen!! Jag har köpt ett par rosa converse till henne.. De är så söta 
RSS 2.0