Förrätt
Publicerat: 2011-11-12 Kl: 19:04:06 | I kategori: ReceptPARMASKINKA MED FIKON
Till 4 personer.
4 st färska fikon
250 g mozarellaost
100 g parmaskinka i tunna skivor
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
ev. färska salviablad
TILLBEHÖR:
Bröd
GÖR SÅ HÄR:
1. Skär varje fikon i sex klyftor. Låt osten rinna av och riv den i stora bitar. Lägg upp fikon, ost och skinka på tallrikar.
2. Droppa över olja och vinäger och strö på salt och peppar. Garnera eventuellt med salviablad och servera med bröd.


SMAKLIG SPIS!
Till 4 personer.
4 st färska fikon
250 g mozarellaost
100 g parmaskinka i tunna skivor
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 tsk flingsalt
1 krm nymald svartpeppar
ev. färska salviablad
TILLBEHÖR:
Bröd
GÖR SÅ HÄR:
1. Skär varje fikon i sex klyftor. Låt osten rinna av och riv den i stora bitar. Lägg upp fikon, ost och skinka på tallrikar.
2. Droppa över olja och vinäger och strö på salt och peppar. Garnera eventuellt med salviablad och servera med bröd.


SMAKLIG SPIS!

Kommentarer
Trackback