Dagens middag

Publicerat: 2011-11-19 Kl: 19:46:57 | I kategori: Recept






KEBABPAJ

Pajdeg:

125 g margarin
125 g keso
3-4 dl vetemjöl/rågsikt

Blanda och låt stå i kylen ett tag.
Tryck ut i pajform och grädda 10 min i 225 grader.

1 st lök
Kebabkött
1 påse tacokrydda
1 burk chunky salsa
3 dl grädde
Riven ost
Feferoni

Stek Kebabkött och lök tillsammans, tillsätt tacokryddan. Fördela i pajskalet.
Blanda chunky salsa och grädde, häll över kebabröran.
Strö över riven ost och lägg på några feferoni.

Grädda 25 min i 225 grader.

Smaklig spis!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0