Gott Nytt Drakens År

Publicerat: 2012-01-23 Kl: 22:52:05 | I kategori: Allmänt



Idag är första dagen på det Kinesiska nya året - Drakens år. Varje år symboliseras av ett djur och djuren återkommer med 12 års mellanrum.
År som var Drakens År: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.
Jag är alltså ingen drakunge!


Text nedan tagen från kinesiskhoroskop.com

Är man född i drakens tecken är man orädd och extremt självsäker. Man tror att man klarar av vilken utmaning som helst och den tron underlättar verkligen. Är man född i drakens år är man en riktig risktagare. Det är därför drakar ibland kan lyckas med stordåd som ingen annan klarat av. Inget tecken är lika storslaget tursamt. Det enda negativa är att drakar ibland förväntar sig alldeles för mycket av tillvaron. De får inte alltid den respons de tycker att de förtjänar.

Människor födda i drakens tecken är aldrig sena med att hjälpa andra och detta gör dem väldigt populära. Själva anser de sig inte behöva särskilt mycket hjälp. De tycker att de klarar sig alldeles utmärkt på egen hand. På grund av det har de kanske svårt att få riktigt djup kontakt med andra. De har få nära vänner och många ytliga. Men det gör inte draken så mycket eftersom denne uppskattar att få vara själv väldigt ofta.

Man kan inte anklaga draken för att vara speciellt hemmakär. De vill helst inte vara hemma alltför mycket utan gillar att vara ute på stan, hos vänner eller vistas ute i naturen. Som partner är draken väldigt monogam och trogen – har han/hon väl hittat sin livspartner brukar de vilja hålla kvar vid denne.

Som karriär bör drakar välja någonting där de kan få utlopp för sin energi och fantasi. De vill gärna synas, höras och märkas mycket och behöver mycket uppskattning i sitt arbete. Monotona jobb passar de inte alls, de vill gärna att varje dag på jobbet ska vara olik nästa.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0