Asså Shiiiiit

Publicerat: 2012-02-21 Kl: 19:40:51 | I kategori: Hemma i Byn



Idag trodde jag huset skulle brinna ner. Ja det är sant, jag överdriver inte.
Som om det inte vore nog med vattenskada så har vi också haft problem med elen i en vecka ungefär. Rätt var det är så blinkar lamporna och det hörs både på kyl och frys att de går på halvfart. Men bara i den ena delen av huset, den del vi använder såklart!
Första gången det hände så var Karlns bror här och då hörde jag när Karln sa att det skulle ju bara fattas att kåken brinner ner! Så sen dess har jag varit rädd att det ska brinna. Har kollat brandsläckaren flera gånger att den är ok..

Idag när jag dammsög så blev det sådär flera gånger så jag bytte uttag och tänkte inte så mycket mer på det förrän jag sitter vid datorn och rätt var det var så försvann Internetuppkopplingen. Gick till kontoret och skulle kolla modemet som var kolsvart precis som kyl/frys lampor och rubbet i den delen.
Ringde Karln som var på väg hem. Tack för det :) Han säger att det är ingen fara att det ska brinna för proppen har gått. Okej tänker jag och blir lugn. Han säger åt mig att prova om spisen fungerar, jag går fram och slår på spisen och då tänds allting igen. Kyl och frys startar och jag blir skiträdd, springer in i tvättstugan och slår av huvudströmmen till hela huset för nu brinner det i mina katastroftankar. Men det gjorde det ju såklart inte :)
Karln kommer hem och ringer en vän som är elektriker, så nu är allt fixat! Det var nå fel i proppskåpet, nått glappt tror jag så när jag slog på spisen så tog elen bakvägen på nått vis och tände upp allt igen.. Glasklart va? :)

Statisk elektricitet :)

Guddotter på studsmatta i Timrå kommun!

P:S Nu var jag precis ute och stoppade ett kattslagsmål! Vart ska detta sluta?
Karl har fällt ett träd över maskin idag, bilen hans har blivit påkörd av en kompis med lastbil, huset har "nästan" brunnit ner.. Men snart ska jag få mig en semla iallafall :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0